Gudasová loni v září přivedla na svět dceru Emilku a pak se opět vrátila do práce. V muzikálech Mefisto či Mýdlový princ se ale moc dlouho neohřála. Na konci května se provdala za hokejistu Michala Neuvirtha a o měsíc později novomanželé oznámili, že čekají druhé dítě.

„Hrála jsem v lednu a v květnu. Vzhledem k tomu, že rodím v prosinci, tak uvidím, kdy se vrátím,“ prozradila pro Super.cz brunetka, která nedávno spolu s hercem Pavlem Nečasem (52) moderovala charitativní hokejový turnaj, jinak ale nabídky spíš odmítá.

„Do nového projektu nebudu vstupovat, protože devadesát procent roku jsem v Americe. Nebylo by to ani zodpovědné vůči mým alternacím,“ vysvětlovala Karolina, pro kterou je tak nyní očividně hlavní její partner a jeho kariéra. Ta její tak musela ustoupit do pozadí.

Mohla by zkusit své štěstí i za mořem, podobně jako třeba Lucie Vondráčková (38). Ovšem ani to prý zatím není na pořadu dne. „Se dvěma dětmi to je složitější. Zároveň nikdy nevíme, kde budeme, protože se můžeme kdykoli okamžitě stěhovat,“ vypočítávala důvody dcera bývalého obránce Lea Gudase (53). „Říkám si, že se teď budu věnovat dětem a za pět šest let můžu zase něco začít dělat,“ dodala pro Super.cz Gudasová.

VIDEO: Jak se Karolina s Michalem dali dohromady? Je to docela vtipná historie!

Video
Video se připravuje ...

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth. iSport TV

 

Fotogalerie
30 fotografií