Muzikálová zpěvačka porodila pěkně velikou dcerku, která dostala jméno Emilka. „Vítej na světě aneb 11. 9. 2017 jsme se stali rodiči naší Emilky. Narodila se nám pořádná holčička s mírami 4300 g a 53,5 cm,“ pochlubila se buclatou princeznou maminka Karolina Gudasová.

Zpěvačka rodila v Americe, a protože se dcerka před porodem neotočila, museli lékaři zvolit porod císařským řezem.

„Měla jsem jít na sál v osm ráno, ale tím, že přijali akutnější případy, dostala jsem se na řadu až v pět odpoledne. Nejhorší bylo to čekání celý den bez jídla a pití. Ale Michal byl neskutečný, strašně mi celou dobu pomáhal a pak přestřihl i pupeční šňůru. I doktorka byla překvapená, jak se do mě malá vůbec vešla, když jsem přibrala jenom jedenáct kilo,“ svěřila se Gudasová, která má dítě s hokejovým brankářem Michalem Neuvirthem.

Karolině lékaři podali dokonce i epidural. „Když mi to píchli, málem jsem omdlela. A po porodu jsem asi čtyři hodiny zvracela, než se s tím tělo srovnalo. Kdyby tam nebyl Michal, tak bych to snad ani nedala,“ zavzpomínala na nepříjemné okamžiky z porodnice. Zpěvačka s malou Emilkou a partnerem přiletí do Česka na Vánoce, kdy ji rodině přiveze jako dárek pod stromeček.

Video
Video se připravuje ...

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth iSport TV

Fotogalerie
15 fotografií