Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na parkovišti stejného fastfoodu se narodily dvě děti. Den po sobě za pomoci policie

Dvě různé matky porodily své děti na stejném parkovišti během 25 hodin.
Dvě různé matky porodily své děti na stejném parkovišti během 25 hodin.  (Autor: news.sky.com)
Autor: pet - 
13. září 2017
20:10

Velké překvapení zažil americký řetězec Burger King. Na parkovišti jednoho z jeho fastfoodů se ve dvou po sobě jdoucích dnech narodily dvě děti dvěma různým ženám. Na svět je pomohla přivést policie a záchranáři. Informoval o tom web televize Sky News.

Podle důstojníků z Denville v New Jersey rodiče byli akorát na cestě do nemocnice, ale uvízli v dopravní zácpě. Nezbývalo jim nic jiného než sjet ze silnice na parkoviště. Tam záchranáři společně s důstojníky pomohli ženě porodit zdravého chlapečka.

O den později dostali důstojníci se záchranáři hlášení ze stejného parkoviště. Když přijeli, našli v autě ženu se silnými kontrakcemi. Zkušení záchranáři pomohli i této ženě a „během několika minut bylo to dítě venku“, řekl CBS News Shannon Covert, jeden ze členů hasičského týmu.

„Dostali jsme ji do sanitky. Dali jí dítě, které držela celou cestu do nemocnice,“ dodal Covert. Jeho kolega Rich Yobs, který mluvil o následující noci, řekl: „Podívali jsme se na naše pagery a šli. Říkali jsme si, to je vtip. To nemůže být – dvě noci po sobě.“

Po prvním narození denvillská policie dokonce napsala na Twitter příspěvek: „Naši důstojníci @denvillepd a členové Denville Fire pomohli porodit dítě na parkovišti Burger King“. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi