Bývalá vězenkyně Markéta, která si odseděla několik měsíců za daňový podvod, si vyslechla od lékaře zprávu, že ji v půl desáté večer vezmou na porodní sál a provedou císařský řez. Jenže to se jejímu partnerovi, Romovi Markovi, nelíbilo.

„Já tady prostě nebudu do p*dele! Nebudu tady čekat takovou dobu. Já už teď šílím a budu tady ještě další čtyři hodiny. Prostě já nevím, to nevydržíš do zítra, než přijedu? Vy mě snad nechápete,“ rozčiloval se na svou partnerku netrpělivý otec, kterého přijela podpořit nejspíš sestra.

Zkušená Markéta se mu snažila vysvětlil, že i kdyby to vydržela, porod úplně nezáleží na ní. Ani tak se ale nenechal odradit. „Na to, že čekáš první dítě, se chováš hrozně,“ odpálila ho a chystala se zpět na pokoj.

Jenže její „drzost“ mladíka ještě víc dopálila. „Ježiši, neser mi, ti říkám! Prostě to vydrž! Přijedu zítra,“ křičel na ni. Jenže to už si těhotná žena otevírala dveře do pokoje a nechtěla se s ním dál vybavovat. „Mně už je to jedno. Chováš se jako kre*én!“ odvětila mu na místo rozloučení a práskla ze sebou dveřmi.

Jestli se rozzuřený otec umoudří a nakonec u porodu zůstane, uvidíte dnes v Malých láskách ve 21:35 hodin na Nově.

Vše o pořadu Malé lásky čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
19 fotografií