orod probíhal doma, jak bylo plánováno - připravený porodní bazének ale Lilia nepoužila, děvčátko se dralo na svět patrně až příliš rychle. "Isabella vstoupila do našeho života tím nejněžnějším způsobem  - doma ve vaně (perfektně nachystaný bazének zůstal prázdný), téměř bez bolesti (přesvědčila mne, že porod může být naprosto jemný), v neporušeném vaku blan," napsala na sociálních sítích Lilia.

"Chycena prvně do pevných rukou svého otce, který byl mou skvělou oporou, vůbec neplakala, a každým dnem mne přesvědčuje o tom, že láska má mnoho dalších vrstev, které teprve poznávám."

"Jsem neuvěřitelně šťastný, že přišla na svět princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku. Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc," prozradil Karel Janeček.

Janeček je ženatý s Tunisankou Mariem, se kterou má dvouletého syna Karla Yanise Noura. Liliu si bral v neoficiálním budhistickém obřadu v Bhútánu. Chvíli to s nimi vypadalo bledě - Karel měl totiž zřejmě těhotné krásce slíbit, že své oficiální manželství ukončí, pak ale slib nedodržel. Khousnoutdinova byla zklamaná, nakonec se ale pár k sobě vrátil.

Fotogalerie
25 fotografií