Herečka a modelka Anna Kadeřávková vyrazila na nákupy s jediným cílem – vybrat si dobře padnoucí kalhoty, se kterými by byla spokojená. Problém ale nastal v momentě, když zjistila, že to s výběrem nebude jednoduché. 

A tak se pohledná blondýnka rozhodla, že poprosí o pomoc své fanoušky na sociální síti. „Zajímalo by mě, jestli někdy seženu ideální jeansy a nebo budu do konce života tahat ty černé, které mám už asi 5 let. Holky, kde kupujete jeansy,“ svěřila se svým fanouškům s problémem.

„Mně jsou vždycky buď krátké, velké v pase, malé přes lýtka, mám v nich příšerný zadek, nebo jsou malé v pase a ideál přes nohy. Kde kupujete ideální kalhoty, že vám všechno tak sluší?“ Postěžovala si herečka, která si s výběrem kalhot dělá těžkou hlavu.

Když už to vypadalo, že konečně nějaké našla, zjistila, že mají další vadu. „Tyhle jsou přes nohy boží, v pase by šly, ale ten zadek? No, ukazovat vám to tu nebudu, prostě příšerné,“ uzavřela své instastories. Tak uvidíme, zda se jí nakonec podaří sehnat ty dokonalé. 

Fotogalerie
52 fotografií