Muzikálová zpěvačka Míša Tomešová po porodu syna tvrdila, že další dítě hned tak nebude, ale Kristiánovi ještě nebyl ani rok a zjistila, že je opět těhotná. Tím musela omezit práci a většina rodinného rozpočtu padla na Romana. Ten hraje asi v deseti muzikálech, což se samozřejmě odrazilo na tom, že je málo doma a veškerá starost o domácnost a syna padla na jeho manželku.

"Najednou jsme zjistili, že řešíme jen provoz naší rodiny, práci, peníze a v podstatě se spolu normálně nebavíme, natož intimně žijeme. A tak jsem řekl dost, syna jsme dali babičce a Míšu unesl na tři dny do spa hotelu. Potřebovali jsme mezi sebou znovu zažehnout oheň, byli jsme unavení a vzdalovali se od sebe," svěřil se Blesku muzikálový zpěvák. "Kdyby Míša nebyla těhotná, tak po tomhle volnu je už asi patnáckrát," dodal se smíchem Tomeš, který odehrál 100. představení muzikálu Čas růží.

Video
Video se připravuje ...

Tomeš_sex a dítě Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

"Je to neskutečné, ale krásné. Máme stále vyprodáno a diváci se pořád baví. Písničky Karla Gotta jsou prostě nesmrtelné a mně se splnil sen, že je mohu zpívat," netají se Roman.

VIDEO: Bydlení Michaely a Romana Tomešových ve srubu

Fotogalerie
37 fotografií