Režisér Tomáš Svoboda svůj život, který mu občas pěkně zatopí, bere s velkým humorem, ale i pokorou. A tak právě proto točí výhradně komedie ze života.

„Když se někdo živí humorem, neznamená to, že se všemu směje. To bych byl emocionální idiot. Když onemocněla moje dcera cukrovkou, brečel jsem dva dny. Ale pak mě chtěla uklidnit jedna paní, která říkala, ať nejsem smutný. Že chodí stříhat kousek od nás pejska a ten měl taky cukrovku. Když ho vykastrovali, nemoc mu zmizela. To jsem se už musel smát,“ svěřil se v rozhovoru pro Žena.Aktuálně.cz režisér, jehož prvotinou byla komedie Hodinový manžel a příští týden jde do kin jeho další komedie Dvě nevěsty a jedna svatba.

Svoboda před lety prodělal transplantaci ledviny, protože mu obě selhaly. Vhodným dárcem byla jeho manželka, která mu jednu svou ledvinu darovala.

Dal jsem jí nejlepší roky svého života! Musím se přiznat, že jsem přemýšlel o tom, co bych jí dal já. Na orgány mě porcovat nemůže, ty v pohodě nemám, moje srdce si získala, tak jí dám ten zbytek času, co mi Bůh ještě dopřeje,“ doufá Svoboda a dodává: „Transplantace mě plnohodnotně vrátila do života. Moc děkuji doktorům z IKEMu, je to nejlepší nemocnice pod sluncem. Možná už nedokážu tolik sportovat a nevěnuji se tolik milovanému koníčku (víno), ale jinak mě to nijak neomezuje.“

VIDEO: Režisér Tomáš Svoboda: Transplantovali mu ledvinu jeho manželky!

Video
Video se připravuje ...

Režisér Tomáš Svoboda: Transplantovali mu ledvinu jeho manželky! Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií