K pádu Bohdalové došlo ve čtvrtek odpoledne. Herečka totiž krátce předtím přiletěla z USA, kde trávila Velikonoce u kamarádky, a ještě se vyrovnávala s takzvaným „jet lagem“, tedy únavou z časové posunu. „Teď už je doma. Je pohmožděná, dává si obklady, a určitě si to vyžádá několik dní. Ale jinak je v pořádku,“ uklidnil příznivce herečky její dvorní režisér Zdeněk Zelenka, jemuž Bohdalová zavolala o pomoc a který ji do nemocnice odvezl.

Herečku ze zdravotních důvodů už včera omluvilo Divadlo Na Jezerce, kde herečka účinkuje v představení Paní plukovníková. S reprízou 20. dubna už však divadlo normálně počítá.

Původně se však zdálo, že stav populární herečky je mnohem vážnější. Napovídala tomu formulace divadelního klubu, v němž představení zrušila i hereččina dcera Simona Stašová. Ta prý doslova otočila auto v půli cesty na vystoupení mimo Prahu a ta maminkou spěchala. "Zdravotní stav její matky, paní Jiřiny Bohdalové se prudce zhoršil a primář se domnívá, že přítomnost její dcery je nutná. Od pondělí s námi začne agentura vyjednávat náhradní termín představení. Jakmile obdržíme informaci o náhradním termínu, budeme vás informovat. Situace divadelní agenturu i nás velmi mrzí, nicméně nemá v tuto chvíli jiné řešení. Děkujeme všem za pochopení,“ stojí na stránkách DK Střelnice Rumburk.

Fotogalerie
11 fotografií