Svatba s Monikou Poslušnou - 12. července 2008

Téměř před deseti lety stanul moderátor Leoš Mareš poprvé před oltářem s dlouholetou přítelkyní Monikou Poslušnou. Vzal si ji po devíti letech na středočeském zámku Jemniště.

Na zámek hosté vcházeli po červeném běhounku, ke kterému je dovezli luxusní limuzíny. Speciální dekorace na velkolepou svatbu si nechali dovézt až z dalekého Thajska, snubní prstýnky naopak z Anglie. Nevěsta si ke svatebním šatům zapůjčila šperky s diamanty.

Mareš promyslel svou první svatbu do posledního detailu. Protože je velký romantik, objednal rogalo, které nad celým areálem rozházelo kvítky růže. Večerní akci pak doprovodil ohňostroj.

Moderátor si také zaplatil varhaníka, který hrál na opravené barokní varhany a k obřadu jim zpívala zpěvačka z Národního divadla. Novomanželé měli zámek Jemniště pronajatý na celý den. Mareše tak svatební den vyšel v průměru na čtyři miliony korun.

Svatba s Monikou Koblížkovou - 20. února 2018

Jako na potvoru se Leoš Mareš podruhé ženil v úterý 20. února, tedy přesně den po  narozeninách své exmanželky Moniky Marešové. Druhá svatba ale nebyla už tak honosná. Popravdě nebyla honosná vůbec. Tentokrát o svých plánech řekl jen své rodině a nejbližším přátelům. Dokonce ani kolegové z rádia Evorpa 2, kde Mareš působí od září 1998, nic nevěděli.

Veselka proběhla v kostele v Litomyšli, kam Leoš s Koblížkovou přijeli už den předtím. Poslední svobodnou noc a svůj svatební den pak sice strávili v luxusním hotelu Aplaus, ale jak se zdá, svatební noc už prožili v Dubaji nebo na cestě tam.

I když za hotel a přípravy na svatbu Mareš utratil určitě desítky tisíc korun, miliony jako v případě Moniky Poslušné, to rozhodně nebyly.

Fotogalerie: Osudové ženy Leoše Mareše: Dvě svatby s…
115 fotografií

VIDEO: Marešová v talk show: O rozvodu s Leošem a jeho penězích!

Video
Video se připravuje ...

2. díl zpovědi Marešové v talk show: O rozvodu s Leošem a jeho penězích! Blesk TV

Čtěte více: Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Fotogalerie
55 fotografií