"Málokdy se mi stává, že jdu k doktorovi sama se sebou. A tak si dnes odpoledne sedím v čekárně v nemocnici Ke Karlovu. Když se otevřou dveře ordinace, vyjde maminka s malým klukem. Přejde mě a hned se vrátí. Pozdraví a děkuje! Klečí u mě a děkuje mi za děti z motolské nemocnice, za svého syna Josefa, který už je zdráv po onkologické léčbě.

Mluví, pořád děkuje za stopy, co zanechala Kapka v Motole. Já mlčím, prostě nemůžu mluvit. Jen se mi klepe brada a tečou slzy. Když se mi podařilo vykoktat ze sebe větu – Není zač, tak mi maminka říká: „Ale je a je to důležitý, abyste to věděla. Přála jsem si vás potkat v Motole, ale vidíme se jindy. Možná nás někteří lidé nechápou, ale my víme“. No,  příval emocí jako blázen. V tu chvíli jsem se cítila, že můžu skály lámat v práci,“ vyznala své pocity Vendula Pizingerová na sociální síti.

V tu chvíli maminku požádala, jestli se může s vyléčeným chlapcem vyfotit. A není divu, že byla dojatá. Z malého nemocného pacienta vyrostl krásný klučina s kudrnatými vlasy a velkýma krásnýma očima.

VIDEO: Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz!

Video
Video se připravuje ...

Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií