„Poslední úklid na Katlově, následující tři dny v Praze, a pak hurá slavit s rodinkami Vánoce,“ napsala na Instagram Bučková ke snímku, na němž čistí podlahu a věnuje se tak předvánočnímu úklidu. Za ní je pak vidět již nazdobený vánoční stromeček. Ten už si modelka i rozsvítila a s parádou se také stihla pochlubit. Také cukroví již spolu se sestrou napekla. Svátky stráví s partnerem Jakubem Vágnerem (35), s nímž žije na Katlově, ale také s jejich rodinami.

Přípravy na Vánoce už zřejmě dokončil i zpěvák Michael Foret (31), který na sociální síti sdílel krásnou společnou fotku s manželkou Eliškou (25) a dcerkou Liou (1). Všichni tři jsou na nich ve vánočních pyžamech u stromku a ozdobený mají dokonce i krb. „Řekli jsme si, že letos pojedem ty nejkýčovatější Vánoce ever! A baví nás to. Šťastný a hlavně veselý, lidi,“ popřál finalista druhé řady Česko hledá SuperStar.

Oddechnout si můžou už i Iva Kubelková s partnerem a dcerami. Brunetka už také ukázala svůj nádherně nazdobený stromeček ve zlaté barvě a vyfotila také detaily pár nejkrásnějších ozdob. „Hezké svátky, moji… já už je mám,“ dopsala.

Zato kuchař Emanuele Ridi se přípravami moc netrápí a spolu s partnerkou Lucií Hunčárovou (32) odjel raději do hor v Itálii. Místo aby ukázal vlastní stromeček, chlubil se tak cizím peřím, když se vyfotil vedle hotelového stromku.

„Hotovo!“ pyšnila se také moderátorka Snídaně s Novou Hanka Mašlíková Reinders (35). Ta si dala na výzdobě jistě záležet ještě víc, než kdy dřív. Jedná se totiž o první Vánoce jejího synka Andrease, který přišel na svět letos v srpnu. Stejně tak budou svátky výjimečné i pro Nikol Štíbrovou (31), která se také snažila o společnou fotku pod vánočním stromkem se snoubencem Martinem a synem Mathiasem (necelých 5 měsíců). Místo dokonalé fotky do rodinného alba ale na Instagramu zveřejnila několik nepodařených pokusů.

Zato když partnera a synka fotila u pečení cukroví, pořádně ji to dojalo. „Na tuhle chvíli se asi těší každá. Až jednou bude mít tu rodinu, viď, na ty první společný Vánoce… nebo možná ne, nevim. Ale já třeba měla nějakou kariéru dycky celkem u prdelky a hrozně jsem se bála, že nikdy nezažiju Tohle. Dobře, teď jsem asi pateticky trapná,“ svěřovala se blondýnka. Stejně jako ona se do perníčků pustila i další novopečená maminka, moderátorka z Novy Katka Němcová.

VIDEO: Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství Maminka.cz, Supermámy.cz/Adam Balažovič

Dokonce dvakrát pak musela napéct představitelka Roziny ze seriálu Ulice. „Cukroví už jsem pekla, ale už jsem to stihla všechno sníst. Takže mě to čeká znovu,“ vysvětlovala na Instagramu Anna Kadeřávková (20) a pak si stěžovala, že se jí rohlíčky nepovedly podle jejích představ.  

Fotogalerie
40 fotografií