Upír je léta šťastně ženatý a s manželkou Zuzanou mají dvě krásné dcery, Kláru (17) a Kristianu (12). Ovšem herec a moderátor tvrdí, že má po světě ještě víc potomků. Sám ale prý neví kolik! „Není jenom jedno, je ještě i další. Tak dvě stoprocentně,“ prozradil v pořadu Telebrity webu Expres.cz. Raději prý ale po nich nepátrá.

Jeho levobočci o něm ostatně nemají ani tušení a za otce považují někoho jiného. „Měl jsem jednu takovou, která byla zadaná, a když na to manžel přišel, museli jsme to ukončit. A zhruba čtyři měsíce poté mi takhle volala a říká mi: ,Je to nahlas, tak nic neříkej. Podívej se, manžel zjistil, že nemůže mít děti, a my jsme nechtěli žádné ze zkumavky, a tak jsme si říkali, že když už jsme spolu něco měli, mohl bys mi to dítě udělat ty.‘ Mně se líbila, tak jsem do toho šel,“ vyprávěl Krejčí, který v mládí udržoval vztahy i s několika ženami najednou.

S dotyčnou milenkou se dohodli a obdobný scénář se opakoval ještě několikrát. „Nemusím na ně platit, což je dobré, protože ty ženské byly tak solidní, že nic nechtěly. Mám to i od právníka. Byl jsem chytrý,“ chlubil se člen někdejšího Mimtria.

„Co jsem ale se ženou těch šestadvacet let, tak jsem věrný,“ tvrdí ale Václav s tím, že už dávno neprohání sukně. „Ale to jen z toho důvodu, že mám z těch milenek strach, protože pět let vydrží a pak vám zničí život,“ přiznal své obavy pro Expres.cz. Své ženě prý navíc o svých hříších z mládí všechno řekl.

VIDEO: Václav Upír Krejčí na pohřbu Karla Štědrého: Prozradil, co tajného zpěvák dělal za komunismu!

 

Fotogalerie
37 fotografií