Byla to právě role Matěje Jordána, která mladého herce nejvíce proslavila. Přesto se teď rozhodl s ní po letech seknout. Sám o tom své fanoušky informoval prostřednictvím sociálních sítí. „Jedna krásná kapitola se uzavírá, další přede mnou. Díky za vše, parto,“ napsal Jakub v pátek na Facebooku. Později ale příspěvek smazal.

Jakub Štáfek působí v seriálu Ulice od svých čtrnácti let. Málokdo si umí představit náročnost natáčení denního seriálu nepřetržitě po dobu třinácti let. Jakubovo přání dát si pauzu proto bylo pochopitelné,“ uvedla k jeho konci v seriálu PR manažerka a mluvčí seriálu Ulice Kateřina Kotalová.

Herec má už za sebou poslední záběry a celý štáb už se s ním stihl dokonce i rozloučit. Připravili mu dokonce vtipný dárek na rozloučenou – fotbalové kopačky s podpisy všech kolegů. Mohlo by se zdát, že si do něj tímto způsobem maličko rýpli a naznačili mu, že byl z nováckého seriálu vykopnut. Ve skutečnosti šlo ale spíše o narážku na Štáfkovu zálibu ve fotbalu a jeho roli fotbalového bouřliváka ‚Laviho‘ v komediálním seriálu Vyšehrad.

I když už Jakuba nečeká další natáčení Ulice, nudit se prý rozhodně nebude. „Začínají se dít věci. Budete koukat,“ vzkázal totiž. Seriál se navíc předtáčí, a tak Jakub z televizních obrazovek jen tak nezmizí. „Jeho postavu Matěje Jordána nicméně v nejbližších měsících ještě čeká mnoho zajímavých situací, dramatických scén, nelehkých rozhodnutí, ale i humorných momentů,“ objasnila mluvčí seriálu Kotalová.

VIDEO: Štáfek z Ulice musel na blond: Jsem nešťastný, mám puchýře na hlavě!

Video
Video se připravuje ...

Štáfek z Ulice musel na blond: Jsem nešťastný, mám puchýře na hlavě! Redakce Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií