Na svém Instagramu Kopřivová naposledy informovala o své cestě na Floridu, kde si užívá slunečného počasí, relaxuje na pláži, nakupuje a dopřává si nejrůznější místní lahůdky. Zkrátka si vyhazuje z kopýtka, zatímco její milý začal hrát v kanadském Calgary. Veronika samozřejmě jeho zápasy poctivě sleduje, a tak je jasné, že stále tvoří partnerskou dvojici, ačkoliv je teď dělí pár tisíc kilometrů.

Mnozí nyní začali uvažovat, zda náhodou hokejový bůh nepožádal svou přítelkyni o ruku a jestli už náhodou neproběhla nějaká tajná svatba. Vedl je k tomu zlatý kroužek, který modelka poslední dobou často nosí. Jenže ho nemá na ruce, jak by se na snubní prsten slušelo, ale na řetízku, který zdobí její krk.

VIDEO: Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí ji?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová promluvila o svém podnikání! Uživí ji? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Zásnubní prstýnek ale tímto způsobem nosila Carrie v seriálu Sex ve městě a klidně by se tak mohlo stát, že se blondýnka nechala inspirovat. Ostatně na krku mívá často též další náhrdelník s nápisem Love, který je pro seriálovou hrdinku a milovnici módy a bot rovněž typický. Ovšem nakonec se ukázalo, že radost Jágrových fanoušků byla tentokráte předčasná.

Kopřivová totiž sama přiznala, jak se věci mají. „Poslední dobou se hodně ptáte na ten ‚kroužek‘ na krku. Mám ráda symboly a ‚karma infinity kruh‘ mi mezi mými kousky chyběl. Symbolizuje nekonečný tok životní energie, takže cokoli vyšleme, se po určité době zase vrátí zpět,“ napsala na sociální síť finalistka České Miss z roku 2012. Svěřila se také, že oba zmíněné řetízky má ze stejného klenotnictví jako svůj oblíbený prsten a náramek. „Mám ráda šperky, které pro mě mají nějakou symboliku/význam,“ dodala.

Žádné zásnuby se tak zřejmě zatím nekonaly. Přitom svůj vztah Veronika s Jaromírem oficiálně zveřejnili na konci února 2016 a chodili spolu již nějakou dobu předtím. Po téměř dvou letech, společném soužití i seznámení s rodinou hokejového boha by se nikdo nedivil, kdyby pár chtěl svou lásku stvrdit sňatkem.

VIDEO: Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
49 fotografií