Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vondráčková, Farna i Kostková s meči a luky: Na pomoc opuštěným psům!

/
  • Slavní nafotili kalendář na pomoc opuštěným psům.
    9. října 2017 ● 19:20

    Vrátily se v čase, oblékly dobové kostýmy, vzaly do ruky psího kamaráda a vyrazily do mystického lesa. Hvězdy českého showbyznysu nafotily charitativní kalendář na pomoc opuštěným psům. Život osamocených čtyřnohých mazlíčků jim není lhostejný. Do projektu Se psem mě baví svět se proto bez váhání zapojilo dvanáct slavných osobností. Většina z nich má doma vlastního pejska, ale chtějí pomoct těm, kteří neměli takové štěstí najít domov.

  • 1.

    Marta Kubišová (74) – fenka Rita

    „Milá Rito, tulíme se k sobě a nepotřebujeme mluvit.  I mně už život ukázal, jak bolí ztráty blízkých a tvůj pán byl pro tebe celý svět. Určitě by byl dojatý tvou věrností, když jsi na něj čekala v mrazu na zahradě, kde tě ve všem tom zmatku zapomněli. Vy psi nevíte nic o smrti, máte jen svůj program: milovat, bránit a doprovázet nás třeba do pekla. Nechápete zradu, nezájem, nevděk, a pořád jste připraveni pro svého člověka dýchat. Rito, milá, určitě najdeš, co hledáš. Ten tvůj člověk, tvá nová rodina jsou tu, brzy se shledáte, já ti to nejen moc přeju, ale já tomu i věřím,“ popřála Kubišová fence Ritě.

    Marta Kubišová
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 2.

    Ewa Farna (24) – pes Scooby

    Ewa Farna se rozhodla pomoct ročnímu pejskovi, který má problém, jenž vadí většině majitelů. Jmenuje se Scooby a občas se počůrává a někdy i to druhé… Jako štěně měl ošklivý úraz, přesto ale zůstal veselým a rošťáckým pejskem, kterého nikdo nechce. Potřeboval by páníčka, který s ním bude mít trpělivost, bude s ním venku řádit, ale doma ho šestkrát denně přebalí. Hledá někoho, komu nebudou jeho plenky vadit.

    Ewa Farna
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová
     

  • 3.

    Lucie Vondráčková (37) – pes Black

    Pejsek Black dlouhodobě doplácí na to, že je velký, černý a také už starší. Takové psy podle statistiky nikdo nechce. Blackovi ale v tomto boji pomáhá Lucie Vondráčková a společně doufají, že najdou někoho, kdo se ho ujme. Je to sice doga, ale nepotřebuje tolik místa. Je skladný. K životě mu stačí jen moře lásky a mazlení s páníčkem.

    Lucie Vondráčková
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová
     

  • 4.

    Anna Polívková (38) – pes Verdel

    Propůjčený pes Aničky Polívkové se jmenuje Verdel. Je velký a mohutný, což je možná důvod, proč stále nemá milujícího páníčka. Nejspíš je to ale tím, že nikdo neví, jak moc hodný Verdel je a jak moc má rád lidi. Celý svůj život žije v útulku a věří, že se to nyní s pomocí Polívkové podaří prolomit.

    Anna Polívková
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 5.

    Vanda Hybnerová (49) – pes Arčí

    Pejsek Arčí je nechtěný smolař, jehož cestu do nového domova našla jeho dobrá víla Vanda Hybnerová. Z deseti psů, kteří patří do Vandina života, pouze dva byli plánovaní a koupení. Byli to pejskové, které si vybraly její dcery. Ostatní přišli, přitulili se, viděli, zůstali a zvítězili.  

    Hybnerová je psí máma, ale nejen to. Pětiletý Žolík je momentálně jako její manžel, je v nejlepších letech, sdílí s ní nejen lože, stůl a misku, ale celý širý svět, jak herečka sama říká. Takže Vanda má momentálně náruč plnou, žádné další milence až do odvolání nebere.

    Vanda Hybnerová
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 6.

    Marta Jandová (43) – fenka Marinka

    Sedmiletá fenka Marinka celý život ve studeném kotci rodila štěňata, nepoznala lásku ani pohodlí gauče. Je alergik a musí baštit speciální dietu a brát denně prášky. Poznala útulek a falešné paničky, přesto zbožňuje všechny lidi. Marinku si pod svá křídla vzala milovnice psů Marta Jandová.

    Marta Jandová
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 7.

    Tereza Kostková (41) – pes Oskar

    Oskar je psí gentleman z dočasné péče DeDe, kde se před časem setkal se svou vílou Terezou Kostkovou a dneska už běhá pod rozkvetlými stromy se svou novou smečkou.

    Tereza Kostková
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 8.

    Kateřina Neumannová (44) – fenka Daisy

    Běžkyně na lyžích pořídila dceři yorkshirského teriéra, ale na kalendáři je vyfocena s nekonfliktní pětiletou Daisy, která byla nalezena na ulici na pokraji svých sil, s těžkým zánětem v těle. Její boj byl bojem o život. Vyhrála, ale potřebuje vyhrát ještě podruhé. Teď hraje o šťastný psí život po boku člověka. Má podporu naší nejslavnější sportovkyně. Tak vás moc prosíme o sdílení, které přinese novou šanci v jejím životě. „Tenhle pejsek má složitější životní osud než ten náš, proto bych mu alespoň tím, že se s ním fotím, chtěla pomoct najít nový domov,“ svěřila se Kateřina Neumannová.

    Kateřina Neumannová jako elfka
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 9.

    Kateřina Hrachovcová (43) – pes Atos

    Atos si prožil chvíle hrůzy, když se se starou paničkou museli vystěhovat do domu, kde bydlel kdejaký opilec. Lidé tam šikanovali jak pejska, tak jeho paničku a jeden muž Atose zbil tak, že mu zranil oko, na které oslepl. Poté se dostal do rodiny, kde se ohnal po paničce, protože se lekl igelitového pytlíku a skončil opět bez domova. S pomocí Kateřiny Hrachovcové, pro niž bylo focení velmi krásné a mazlivé, doufá, že dostane ještě novou šanci na lepší život. 

    Kateřina Hrachovcová
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 10.

    David Kraus (37) – pes Coudy

    Pejsek Coudy je krásný, velký, černý pes, který je ale tak obyčejný, že o něj niko nemá zájem. Půlku svého života prožil za mřížemi v útulku. David Kraus si ho vybral proto, aby společně prostřelili smůlu, která se na něj neustále lepí, a šípem zasáhli srdce nového potencionálního majitele, pro kterého Coudy už nebude neviditelný.

     

    David Kraus v roli lovce
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 11.

    Marek Eben (59) – fenka Daisy

    Daisy to v životě, tak jako většina těchto pejsků, neměla jednoduché. První majitel jí umřel a u druhého žila bez lásky a zájmu. S hledáním třetího majitele, který jí dá domov i lásku, jí pomáhá Marek Eben. 

    Marek Eben
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

  • 12.

    Zpěvák Sebastian (25) – fenka Terinka

    Zpěvák Sebastian vyrazil do boje s fenkou Terinkou. Ta nikdy žádný boj v životě nevyhrála. Je jí osm let, ale nevzdává se. Naopak doufá, že získat srdce nějakého hodného páníčka bude ta největší výhra v jejím životě. 

     

    Zpěvák Sebastian jako rytíř po boji
    Autor: www.sepsemmebavisvet.cz / Jana Pechlátová

    Fotogalerie
    15 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

y1xcvbnm: Psi jsou krásní a celebrity dobře vylepšili

(09. 10. 2017 20:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy