Herečka Veronika Žilková vyrazila s dcerou Kordulou do pražského parku Stromovka, aby provětrala svoje psy. A navíc také prozradila, jak to u nich doma s péčí o ně chodí a co na ně říká malá Mia, která se před časem narodila dceři Agátě.

„Máme velkou zahradu, takže se pes Pipo nejčastěji venčí sám. Jinak to je především miláček mého manžela, takže ho nejčastěji venčí on, a to třeba i v noci, když přijede ze Sněmovny. Je to jeho nejlepší kamarád,“ prozradila Veronika a dodala: „A i když miluje mého manžela, tak je beznadějně zamilovaný do naší Agáty. Myslím, že je to její největší ctitel. Vždycky když k nám přijede, tak si k ní lehne a začne jí olizovat loket a Agáta mu říká: ‚Pipo, já si tě fakt nevezmu.‘“

S Agátinou novorozenou Miou se ale prý ještě nesetkal. „Myslím si, že k novorozenci není úplně ideální pouštět retrievera,“ vysvětlovala herečka a nakonec dodala, že je to ale skvělý vodicí pes, protože naučil díky své trpělivosti staršího Kryšpína chodit. Uvidíme tedy, jaký vztah bude mít s maličkou Miou, až trochu povyroste.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková bilancuje před 55. narozeninami: Čeho nejvíce lituje? Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií