Představitel Čestmíra Mázla v novácké Ordinaci v růžové zahradě 2 je známý vtipálek. Když měl tedy pohlídat své vnoučátko, neváhal vše obrátit v legraci. Miminko, kterému ještě nejsou ani tři měsíce, sice jako správný děda houpal na klíně. Jenže přitom malé Laurince divoce šermoval s rukama. Předstíral totiž, že je z ní bubenice.

„Nepráskněte mě jejím rodičům, nebo mi mojí vnučku už nesvěří,“ obával se Rychlý, který přitom »své hříchy« odhalil sám, když vše zveřejnil na Facebooku. „Když jsem Lauru vracel, řekl jsem, že to je andílek, ale sami vidíte - je to rockerka,“ dodal s humorem Petr, kterému se o vnučku postaral jeho nejstarší syn Matěj (28) spolu s manželkou Annou.

Zdálo se, že holčička si dědovu hru na hudebnici docela užívala. Tvářila se totiž velmi klidně a spokojeně a v očích měla rošťácké jiskřičky. Herce a baviče zřejmě hlídání také bavilo. Což je ostatně dobře, jelikož ho teď možná do služby povolají častěji.

Dále pak zveřejnil také fotku, na níž vedle jeho nohy v sádře leží krabička fixek. „Kdyby se někdo chtěl - slušně - vyřádit, mám k dispozici plochu,“ vyzýval Matěj. „Fixy mám - kreslit vás nechám za kafe,“ žertoval a na závěr připojil i parafrázi známého hesla, které se dříve hojně psalo do památníčků: „Můžeš kreslit, můžeš psát, ale nohy nelámat.“

Štastnej děda:) #laurarychla👸 #batgirl #bubenik

Příspěvek sdílený Matej Rychly (@mrspeedy23),Říj 8, 2017 v 12:30 PDT

Lauřin tatínek Matěj je totiž nyní v indispozici. Musel být totiž hospitalizován. Kvůli zlomené noze teď ve špitále leží se sádrou. Podle všeho se jednalo o únavovou zlomeninu, která postihuje v první řadě sportovce. Známého reportéra Krimi zpráv tak nyní čeká dlouhá léčba, která vyžaduje absolutní klidový režim. Pokud ho pacient dodrží, zotaví se zhruba za tři týdny, v opačném případě se doba hojení prodlouží až na čtyři až pět týdnů.

Soudě podle jeho aktivity na sociálních sítích, se zdá, že se Rychlý skutečně snaží co nejvíce šetřit. Zdlouhavý pobyt v nemocnici a nemožnost pohybu ho ovšem očividně nebaví. Na Instagramu tak zdokumentoval například nemocniční stravu i návštěvu manželky Anny či kolegy z práce.

VIDEO: Nedávno si Matěj zažil v práci docela drama.  Na něj a jeho štáb totiž zaútočila žena!

Video
Video se připravuje ...

Útok autem! Tohle je žena, která útočila na štáb Primy s Matějem Rychlým! FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií