Cibulka ve vyjádření rozeslaném médiím popsal své i Michalovy pocity ohledně svého působení na Barrandově. „Zažívali jsme nejrůznější menší či větší podrazy, ztěžování a komplikování naší práce, tatam byla přívětivá a rodinná televize, do které jsme kdysi nastupovali a pro kterou jsme rádi pracovali."

Podle něj ke změně došlo poté, co se obměnilo vedení televize. „Nejpozději od začátku letošního léta začala ze strany stávajícího programového vedení TVB nejprve plíživá a nenápadná, o to však promyšlenější, zákeřnější a pro nás nepochopitelná kampaň proti nám oběma, která v těchto dnech vyústila v naši definitivní likvidaci," napsal dokonce moderátor pořadů Sejdeme se na Cibulce či Můžu dál?!.

Z jeho slov vyplývá, že za vším stojí jeho kolega Musil, ten totiž odpovídá za programové oddělení Barrandova. „Jejich prohlášení jsem četl. Ale i když je mi jasné, že tam mluví o mně, vůbec se mi k tomu nechce vyjadřovat," řekl pro web Super.cz Musil.

„Nerad totiž mluvím o věcech, které mi nepřísluší komentovat. Kdyby to bylo něco faktického, tak k tomu své řeknu. Ale tohle je nesmysl. Jsem Honza Musil, ne televize. Já nemůžu nikdy nikoho vyhodit,“ hájí se moderátor pořadů Nebezpečné vztahy či Jak to dopadlo?, kterého Cibulka v textu nepřímo označil za nekompetentního a neprofesionálního.

„Žalobu na ně ale nepodám, nikdy jsem takový člověk nebyl, nestojí mi to za to. Za televizi však mluvit nemohu. Nevím, jak se její vedení zachová,“ dodal pro Super.cz Musil a prohlášení navíc označil za „divný blábol".

VIDEO: Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo?

Video
Video se připravuje ...

Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo? Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
32 fotografií