Během vystoupení na koncertě s kapelou Arakain Bílá zaujala nejen svým výjimečným hlasem, ale též blyštivým šperkem na prsteníčku levé ruky. Mnohé při pohledu na něj hned napadlo, zda náhodou nejde o zásnubní prstýnek.

„Prsten nosím proto, aby bylo jasné, že jsem zadaná,“ řekla tehdy Slavice deníku Aha! vyhýbavě a ještě víc tím rozvířila spekulace o chystané veselce. Ostatně by to byl logický krok, jelikož zpěvačka je šťastně zadaná. Někdejšího fitness trenéra a svého road managera Radka Filipiho (34) si do vily v Otvovicích nastěhovala již před půl rokem a od té doby na něj pěje jen samou chválu. Dokonce mu přezdívá „testosteronový anděl“.

V létě pak Lucie s Radkem vyrazila i na romantickou dovolenou, a tak se předpokládalo, že k žádosti o ruku došlo právě tam. Inspirací k vdavkám jí mohly být ostatně i svatby, na nichž byla v poslední době hostem. V první řadě odsvědčila sňatek svého bratra Karla a jeho ženy Adély. Jenže nakonec je všechno jinak.

Hlavní hvězda připravovaného muzikálu Sestra v akci prý už totiž potřetí před oltář nechce. „Samozřejmě jsem ráda, že mám doma dvě nádherná svatební alba, ale třetí už mi tam nechybí,“ uvedla pro Super.cz Bílá, která už v roce 2002 řekla ANO Stanislavu Penkovi a v roce 2006 zase zpěvákovi Václavu Noidu Bártovi (36). Obě manželství ale krachla, první už po roce a druhé vydrželo dva roky.

„Opravdu se nepotřebuju vdávat. Nejsem blázen, abych se vdávala potřetí. Kdybych si někoho mohla vzít, byla by to moje práce, a tu si vlastně beru, takže co,“ dodala držitelka 19 Zlatých slavíků, která z velké části léto věnovala koncertování, zkouškám v divadle a přípravě vánočního CD.

VIDEO: Lucie Bílá prozradila, co má společného s přítelem Radkem Filipim.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
82 fotografií