„Během vystoupení kapely Hentai Corporation došlo k velkým slovním urážkám a nepřístojnostem zpěváka, a z toho důvodu bylo vystoupení předčasně ukončeno. Ještě jednou se vám všem omlouváme, je nám to velice líto,“ uvedli organizátoři.

Frontman Radek Škarohlíd má ale na celou událost jiný názor. Podle rozhovoru pro novinky.cz všechno začalo už po příjezdu na místo, odkud kapela směřovala z festivalu Benátská! V Dačicích byl prý mizerný zvuk i přes to, že si přivezli vlastního zvukaře.

„Do toho na mě začali už při druhé skladbě pořvávat nějací lidé, že jsem teplouš a že mě podříznou. Nechal jsem to být a potom jsem řekl, že za chvíli přijde Lucka Bílá, ať se s ní nefotí, protože zemřou. Pochopili to jako vtip, to bylo v pohodě, ale urážky od některých diváků na mou adresu neustávaly. Takže jsem se ohradil, čímž jsem jim nahrál, a vlastně jsme se pak s některými jenom uráželi,“ popsal incident ze svého pohledu Škarohlíd.

„Naši fanoušci, kterých tam bylo asi dvě stě, se smáli, protože způsob mého vystupování znají. Potom jsem šel dopředu a nějaký týpek mi ji napálil. No a místo toho, aby ochranka odvedla jeho, tak mě v tom nechala, a nakonec odtáhla celou naši kapelu z pódia do zákulisí,“ zakončuje.

Od svých fanoušků se dočkali podpory a kapela podle frontmana zvažuje právní kroky proti pořadatelům. Ti totiž kapele vypověděli smlouvu a vykázali je z areálu.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
6 fotografií