Jak už se Janeček dříve vyjádřil, prioritní je pro něj zájem dcery Emilly Anne (9). „Já odlétám dříve, Emuška s maminkou za mnou přiletí, jakmile skončí školní rok,“ prozradil Blesku na slavnostním zakončení první sezony úspěšného muzikálu.

„Dílo se povedlo, publikum, které tady vidíte pokaždé aplaudovat vestoje, je toho největším ukazatelem. Vstupenky nám mizí pod rukama,“ pochvaluje si producent. Přesto už ohlásil, že příští rok Ples upírů ukončí.

„Na jaro dáme do prodeje už jen posledních 50 představení Plesu a pak se vrátí moje milované dílo – Fantom opery,“ slíbil Janeček před zaplněným hledištěm, které neskrývalo nadšení.

„Už o prázdninách začneme jednání o licenci a na podzim budeme zkoušet zpěváky. Samozřejmě budu vycházet z původního obsazení, ale nějaké změny asi budou,“ dodal Janeček, jemuž se na Plesu upírů zrodilo několik talentů, které by rád přivedl do Fantoma.

Marian Vojtko: Zkusím sbalit holku na jachtu

Marian Vojtko (44) má novou hračku! Hrabě Krolock z Plesu upírů si totiž udělal »řidičák« na jachtu! „Mám za sebou kapitánský zkoušky, tak s kamarády v létě vyrazíme na moře,“ plánuje dlouho nezadaný zpěvák s tím, že tím by mohl nalákat nápadnice. „Holky letí na kapitány,“ má jasno.

Vlastní jachtu ale zatím nemá, takže si bude muset nějakou vypůjčit. „Zatím mě v kurzu naučili teorii, tak teď se ukáže, jak na tom budu s praxí,“ směje se.

Fotogalerie
43 fotografií