Začátek koncertu se proto o malou chvíli zdržel. I přesto, že je v Divadle Hybernia 850 míst k sezení, nestačilo to. „Pořadatelky nosily a přistavovaly židle. Je tu hodně lidí a málo místa,“ řekl Blesk.cz jeden z přítomných hostů.

Velký návrat Mistra Karla Gotta si nenechala ujít ani zpěvačka Heidi Janků, kterou doprovodil zmožený manžel Ivo Pavlík. „Karla miluji! Chci ho vidět, je to borec,“ těšila se zpěvačka na Slavíkovo vystoupení.

Svého kamaráda přišel podpořit také bývalý generální ředitel ČT a exministr kultury Jiří Balvín. „Prožíval jsem s ním jeho onemocnění. Jsem rád, že se naplno vrátil. Těším se na jeho staré hity,“ svěřil se Blesk.cz Balvín. Jak si Gott vede po rakovině, přišel dohlédnout onkolog Marek Trněný, který Slavíkovi zachránil život.

Natěšený na koncert byl i Ondřej Ruml. „Dnes nevystupuji, jdu se podívat jako divák. Karla mám velmi rád. Viděli jsme se minulý týden na Andělech a má můj obdiv. Těším se na jeho hit Zůstanu svůj,“ prozradil zpěvák.

V lóži sedí také Jiřina Bohdalová s režisérem Zdeňkem Zelenkou. „Karel přijde!“ zvolala herečka na celé hlediště poté, co ani po dvaceti minutách Gott nevystoupil a fanynky hlasitě skandovaly jeho jméno.

Koncert nakonec začal s půlhodinovým zpožděním a Gott v průběhu večera zazpíval své staré známé hity a přidal také novinku v podobě duetu s Ilonou Csákovou.

Karel Gott: Takhle řádil na plese Českého rozhlasu! Co řekl divákům?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Takhle řádil na plese Českého rozhlasu! Co řekl divákům? Karel Kopáč

Jedinečné vystoupení Karla Gotta už zítra na Nově! To byl ještě plný sil!

Video
Video se připravuje ...

Jedinečné vystoupení Karla Gotta už zítra na Nově! To byl ještě plný sil! TV Nova

 

Fotogalerie
26 fotografií