I když si dům v Černošicích Řepka s Erbovou pořizovali společně, vlastníkem je společnost Černošická obchodní a realitní, s. r. o., ve které je Vlaďka jedinou jednatelkou. Podle našeho zdroje měla Erbová nechat svého bývalého muže z vily vystěhovat počátkem dubna. K celé akci mělo dojít poté, co zjistila, že je na domě mnohatisícový dluh na energiích a plynu, který musela zaplatit z vlastní kapsy, aby předešla exekučnímu prodeji vily.

Bývalý fotbalista ale tvrdí, že v domě stále bydlí, a na sociální síť umístil dvě fotky, na nichž je na terase a zahradě domu. A nejenom on, ale i jeho přítelkyně Kateřina Kristelová je přesvědčená, že je to stále jeho domov. „Tomáš u mě občas přespává, ale nežijeme spolu. Například teď je u sebe doma. Chápu, že to všechny zajímá, když někdo říká, že ho vystěhoval, ale já nejsem tak naivní, jak si někdo myslí, vím toho víc, než si kdo myslí,“ řekla Blesk.cz Katka.

Když fotograf Blesku vilu navštívil, nevypadala moc obydleně. Zřejmě se už dlouho nikdo nestaral o zahradu a přerostlé keře. Dlažbu už taky nikdo dlouho nezbavoval plevele, zdi domu jsou „pokreslené“ ptačími výkaly... Uvidíme, jak tenhle příběh vily, která připomíná bludného Holanďana, dopadne.

VIDEO: Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuji! Začneme spolu v novém! A co svatba?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií