Petr Muk zemřel 24. května 2010. V krvi měl 2,65 promile alkoholu a příčinou smrti bylo udušení se zvratky. Slavný zpěvák byl prý pěkné kvítko odmalička. „Petr byl rebel, už když jsem ho poznal, a já to od něj chytil s nadhledem brát školu, měli jsme dva omluvný listy, jeden pro rodiče, jeden pro školu,“ prozradil magazínu hudebník Petr Kučera. „Policajti si pro nás jezdili do školy, vozili nás na výslechy estébáci, jsme všichni byli studenti s černým puntíkem,“ dodal pro Top Star Petrův kamarád Jan Vozáry.

Video
Video se připravuje ...

7 let od smrti Petra Muka (†45): Jak na jeho hudební kariéru nahlíželi rodiče? FTV Prima

Petrova skupina Oceán zažívala obrovské úspěchy a slávu. Jak ale na hudební kariéru nahlíželi Mukovi rodiče? „Manželka to nesla těžce, já myslím, že jsem mu nikdy nebránil, nechal jsem ho, aby si šel svojí cestou, protože by to nemělo stejně smysl, asi by si nedal říct,“ říká Ladislav Muk, otec zpěváka. Ten se s kamerou vypravil i na hřbitov, kde Petr odpočívá. „Byl bezvadnej od těch nejmenších let a řekl bych, že až do těch dožitých,“ dodává Muk starší.

Co dalšího o Mukovi jeho blízcí prozradili? Celou reportáž uvidíte už v úterý 23. května ve 21:30 v Top Star magazínu s Davidem Gránským na Primě!

Fotogalerie
28 fotografií