„Až teď jsem schopná o tom mluvit. Ještě před týdnem jsem jen při pomyšlení na Věru plakala,“ prohlásila Heidi.

„Ivoš je statečný, ale stále to snáší velmi špatně. Kdekoliv vidí Věrčinu fotografii nebo nějaké video, tak je mu těžko. Snažím se mu být nablízku a mluvit s ním o úplně jiných věcech, aby přišel na jiné myšlenky,“ svěřila Nedělnímu Blesku.

Podle zpěvačky se její manžel ke smrti Špinarové, se kterou byl ženatý v letech 1971–1981, stavěl ze začátku velmi chlapsky. „První dny po odchodu Věry tvrdil, že na pohřeb půjde. Ale jak se to blížilo, tak byl hodně špatný,“ popsala Janků.

Video
Video se připravuje ...

Víkendový pohřeb Věry Špinarové (†65): Desetitisíce lidí, dlouhé fronty a truchlící dav! David Turek

„Byli jsme v hotelu ten den a domluvili jsme se, že já půjdu na pohřeb a on na mě počká. Ale viděla jsem na něm, že není v pohodě, musela jsem do něj narvat nějaké tabletky na uklidnění, něco jako antidepresiva,“ přiznala Heidi.

Fotogalerie: Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou…
198 fotografií

Ivoš se chtěl během pohřbu projít po Ostravě, ale to jsem také zavrhla, protože mě upozornili, že kousek od toho hotelu bylo pietní místo, kde na Věru lidé vzpomínali. Takže jsem ho nakonec odvezla ke své tetě, aby si s ním povídala. Po pohřbu jsem ho pak u ní vyzvedla. Oni tam měli zapálenou svíčku, ale řešili i jiné věci, což jsem ráda,“ svěřila nám zpěvačka.

VŠE O SMRTI VĚRY ŠPINAROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
94 fotografií