„Zatím to není záhul,“ řekla Blesku zpěvačka Andrea Kalivodová, která se nedávno stala dvojnásobnou maminkou. U mnoha jiných rodin je druhé miminko zárukou totálního přeházení režimu. To ale není případ Andrey.

„My jsme si dobře zorganizovali noční služby, že jeden vždycky může v klidu spát,“ vysvětlila praktickou fintu. „Já jsem noční pták, mně třeba tři noční za sebou nevadí. Když zrovna nezpívám,“ řekla s tím, že je jedině dobře, když je manželka s manželem zadobře a nemusí se řešit nepříjemné věci. „To by bylo blbý,“ pokrčila rameny Andrea.

Video
Video se připravuje ...

Kalivodová nás pozvala domů! Ukázala, jak s manželem zvládají dvě děti! Blesk TV

Operní diva má štěstí, že jí manžel Radek Tögel hodně pomáhá. „Umím vše, kromě vaření. Ale nejde říct, co dělám nejradši. Je to taková každodenní rutina, ale někdy je fajn koupání, protože starší syn Adrian už pomáhá,“ dodal Tögel.

S dalším jí zase pomohla sestra Denisa. „Mám úžasnou sestřičku, která myslí na moje zdraví. Jelikož jsem po dvou císařských řezech, nesmím moc tahat nic těžkého, proto mi pořídila elektrokočárek. Dokonce ho prý mám jako první na světě,“ pochlubila se operní diva.

Fotogalerie
55 fotografií