Vždycky se udržoval ve skvělé kondici a to se mu v životě několikrát vyplatilo. Herec Pavel Nový díky svému povolání také získal jisté dovednosti, které se mu v životě párkrát hodily. Naučil se prát. „Umím být pěkně vzteklej a dát ránu pěstí umím, díky Pěstem ve tmě taky, protože jsem se to dobře naučil,“ řekl Nový.

Byl v tom dokonce tak dobrý, že se mu jednou povedlo přeprat celou hospodu. Provokovat se tehdy útočníkům nevyplatilo. „Prudil, prudil, až dostal pecku a lehnul. Pak se k tomu namotali ještě další, tak dostali taky. Jednu dobu jsem se pral a docela mi to šlo,“ zavzpomínal herec v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Ne vždycky měl ale takové štěstí. „Taky jsem párkrát přes hubu dostal. Jeden mi dal hlavičku, že jsem měl nos vmáčklý v hlavě. Já hlupáček nepoznal, že to je takový arcilotr a že je lepší než já. Ten dotyčný to má u mě pořád schované. Naštěstí tráví většinu života po kriminálech, takže se nepotkáváme,“ uzavřel herec.

Video
Video se připravuje ...

Notorický otužilec Pavel Nový: Konečně oblékl kalhoty! KRISTÝNA LÉBLOVÁ, PETR SOUKUP. JAROSLAV BOUDA

Pavel Nový v roce 2007 onemocněl západonilskou horečkou, kvůli které skončil na kolečkovém křesle, mluvilo se o tom, že už nikdy nebude chodit. Díky své pevné vůli a skvělé kondici, ve které se roky udržoval, se ale dokázal nemoci úplně zbavit a dneska se zase naplno věnuje všem sportům, které ho baví.

Fotogalerie
14 fotografií