V den D napsala Gemrotová na sociální síť: „Jsi moje zlatíčko a vždycky, když budeš chtít a potřebovat, jsem tu pro Tebe a budu Tě podporovat!!!“ slíbila mladičké zpěvačce, která měla před vystoupením obrovskou trému. „Budu celou dobu na jevišti s Tebou, neměj z ničeho nervy, budeš TOP!!!“ vzkázala dceři zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45).

Sama Michaela seděla na nedělní premiéře v hledišti se svou maminkou Milenou, která je violistka v orchestru Českého rozhlasu, a držela všem bez rozdílu palce.

Fotogalerie: Slavnostní premiéra muzikálu Ples upírů
70 fotografií

A právě Míša byla při jednotlivých obrazech ze všech diváků nejvíc slyšet. Křičela z plných plic bravo, tleskala a fandila ostošest! „Ačkoli jsem ze začátku měla, Natálko, trochu z našeho alternování strach, protože jsem věděla, že prostě už nikdy o těch sedmnáct let nebudu mladší, tak teď vím, že je to to nejúžasnější, co mě potkalo. Takový klid a pohoda, jakou máme, to je bomba,“ přiznala pak Míša na sociální síti.

Natálčina maminka Šárka Grossová (47) odpověděla za dceru: „Vždycky jsi jí byla obrovskou podporou a vzorem. Jsme opravdu rády, že jsme tě mohly poznat a že se od tebe mohla Naty hodně naučit!“

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová: Dceřin úspěch? Musím dělat, jako že se nic neděje... David Budai, Petr Soukup

Premiéra Upírů: Potlesk vestoje!

Premiéra velkolepého muzikálu Ples upírů byla také vrcholnou společenskou událostí. Tolik známých tváří v publiku se jen tak nevidí. Natálce Grossové a dalším účinkujícím tleskal i ministr financí Andrej Babiš.

V roli Sarah alternují Michaela Gemrotová a Natálie Grossová, v úloze Krolocka se zase střídají Bohuš Matuš (43) a Marian Vojtko (43). Porovnejte jejcih výkony.

Video
Video se připravuje ...

Uniklo ze zkoušek! Takhle se Grossová a Vojtko chystají na Ples upírů! Petr Soukup, Petr Macek

Fotogalerie
156 fotografií