Reklama na oblíbené campari právě v těchto dnech běží ve všech kinech světa. Tereza hraje dívku, kterou obsluhuje právě Owen. Reklama má dokonce podobu i jako krátký film Killer in Red (Zabiják v červeném).

„Museli jsme každé ráno před natáčením odevzdat mobily, protože panoval naprostý zákaz focení. Ale jak Clive, tak Paolo byli velice vstřícní, takže nějakou památku přece jen mám,“ pochlubila se modelka.

Reklama sice propaguje známý aperitiv, ale při natáčení panoval suchý zákon. „V zahraničí se tyhle věci hodně hlídají, pouhá kapička alkoholu znamená porušení smlouvy,“ líčí Tereza. Ve sklenkách tak byl pouze sladký sirup. Doma se modelka moc neohřeje, za měsíc ji čeká fashion week v Los Angeles, kde už má svůj byt a kde žije nejméně polovinu z roku.

Tereza se narodila v Praze, ale už procestovala díky své profesi celý svět. Je vděčná rodičům, že ji nechali učit se jazyky. Domluví se jak anglicky, tak francouzsky. Modelingu se věnuje od 13 let.

Ve světě už natočila hodně reklam, mimo jiné s hollywoodským hercem Bradleym Cooperem (42). Ten prý ale nebyl zdaleka tak vstřícný a milý jako Sorrentino a Owen. V Česku Tereza vynesla na molo například modely Blanky Matragi nebo Josefa Klíra.

Fotogalerie
8 fotografií