Nepárá se s ničím a nemá problém tasit zbraň na Sagvana Tofiho (52), kterého střílí přímo do zadku. Ovšem jen na jevišti. „Nikdy v životě jsem nestřílela,“ přiznala hvězda připravovaného muzikálu.

„Hlavně jsem to ani neuměla držet v ruce a vypadalo to směšně. Takže jsem se nejdříve s tou pistolkou, brokovnicí, nebo co to vlastně je, musela sžít,“ pronesla se smíchem Jirešová, která na jevišti střílí ze vzduchovky.

Video
Video se připravuje ...

Sagvan Tofi má strach z Gotta! Co udělal z jeho hitů?  Markéta Reinischová, Jan Jedlička

V civilním životě má ale ze zbraní spíše strach. „Mám z nich obrovský respekt a naštěstí jsem nikdy neměla chuť po nikom střílet,“ uzavřela představitelka Hortenzie.

Ta se před časem rozešla se svým partnerem a dalšího v současné chvíli rozhodně nehledá. „Svůj volný čas dělím mezi dceru a práci. Myslím, že pro dalšího člověka teď nemám v životě místo,“ svěřila Jirešová Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Drsný rocker Pepa Vojtek: Hraje starce a zpívá Gottovy hity!  Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Mistr na kontrole

Muzikál Čas růží je napsán jako Hit muzikál z nejslavnějších písní Karla Gotta (77) a není tedy divu, že na zkoušky mistr dohlíží. „To co jsem zatím viděl, mi dělá radost.

Já sám pro tento muzikál maluji obraz tajemné dívky, který bude součástí představení,“ pochválil Sagvana Tofiho Karel Gott, který se prý zase brzy přijde na další zkoušky podívat.

Video
Video se připravuje ...

První ukázky muzikálu s hity Karla Gotta: Mistr to ještě neviděl! Markéta Reinischová, Jan Jedlička