Před rokem se zpěvák za velké mediální přestřelky rozešel se svou manažerkou Michaelou Kocourkovou (36), která ho nařkla, že jí dluží peníze. Dokonce mu nechala odtáhnout auto, které bylo psané na její firmu.

Tehdy se Hůlka spojil s producentkou Emou Krahulíkovou (55), která ho začala zastupovat, a oba si spolupráci nemohli vynachválit. Podle zákulisních informací ho dokonce doprovázela na Hrad, když přebíral medaili z rukou prezidenta ČR. Teď je ale všechno jinak.

„Ema byla zničehonic postavena před hotovou věc, že bude pana Hůlku zastupovat její sestra Štěpánka Perková, která měla v Divadle Hybernia na starost produkci. Ale kvůli nové práci na hodinu svůj post opustila,“ prozradil Blesku zdroj z divadla.

Hůlka dokonce odmítá lukrativní nabídky na účinkování v nových projektech, pod kterými je podepsaná právě Ema Krahulíková. Po změně manažerky vycouval z muzikálu Ferda mravenec, kde měl inkasovat téměř 20 tisíc za každé představení. A další pracovní nabídky se mu dvakrát nehrnou… Zpěvák na dotazy Blesku nereagoval.

Více o Danielu Hůlkovi čtěte ZDE.

Fotogalerie
55 fotografií