Je tajemný jako hrabě, kterého hraje ve slavném muzikálu Karla Svobody (†68). Dan Hůlka už několik dní nereaguje na dotazy ke státnímu vyznamenání, které dostal od prezidenta Miloše Zemana (72), jehož podporoval ve volební kampani.

A k tomu si evidentně líže rány poté, co medaili Za zásluhy, kterou od hlavy státu dostal, při odchodu z Vladislavského sálu na chvíli ztratil u hradní brány, kde mu spadla z klopy. Po chvíli se pro ni vrátil.

Zatímco Dan od pátku nezvedal telefon a nereagoval na SMS zprávy, Blesku se ho podařilo vypátrat v pizzerii jeho známého v Jevanech u Prahy, kde zpěvák bydlí. Seděl v ní celou sobotu s několika kamarády. „Máme tady uzavřenou společnost, nezlobte se,“ řekla Blesku jedna ze zaměstnankyň pizzerie, když tam Blesk zavolal.

Fotogalerie: 28. říjen plný skandálů, vyznamenání a oslav
142 fotografií

Ani dobrá společnost zřejmě Hůlku nepřivedla na lepší myšlenky. Jak si jinak vysvětlit noční přesuny zpěváka z restaurace do nedalekého domu a zpět, které během večera několikrát podnikl. Při posledním návratu do pizzerie mu pak dělal společnost kamarád nejvěrnější – pes. Možná proto, že jemu nemusí vysvětlovat vůbec nic.

Fotogalerie
39 fotografií