Na letošní Vánoce se Pavel Trávníček těší jako malý kluk. Jeho manželka Monika Trávníčková každým dnem porodí jejich syna. „Monika má vánoční termín a jak říká, bude to takový dáreček na celý život,“ usmíval se herec.

Podle něj už Vánoce dnešní doby nemají takové to kouzlo, jako kdysi. Z rodin se vytrácejí vánoční tradice, dárky jsou také zcela odlišné. „Dneska je všechno jinak. Byl jsem přešťastný, když jsem dostal opravdickou hokejku, nebo kolo. To byl luxus, hotový zázrak. Ale kdybych si teď mohl něco přát, chtěl bych znovu živého koně,“ svěřil Blesk.cz Trávníček. Bohužel už teď ale ví, že by na něj neměl čas.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček - dětské vánoce Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Když už byl větší, měl jedno velké přání. „Asi jako každý kluk, jsem si přál motorku. Táta mi ale razantně řekl – v žádném případě, to se zabiješ! Čas od času mi půjčil svého pionýra a to do doby, než jsem jednou nevybral zatáčku a narazil do nějakého zábradlí a zlomil si ruku a klíční kost. Otec říkal – vidíš, já jsem ti to říkal,“ vzpomínal Pavel s tím, že si pak vlastní stroj nikdy nepořídil. „Dodnes se mi to líbí a tak si říkám, že je nejvyšší čas si motorku na stará kolena pořídit,“ dodal se smíchem. Jen aby mu jí manželka Monika nezatrhla…

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček - Vánoce Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
13 fotografií