Dáda Patrasová se už dávno smířila s tím, že její manžel Felix Slováček ztratil hlavu kvůli o 40 let mladší malířce. Ale že by vedle ní mládl, to si rozhodně nemyslí.

Když vidím Felixe, je mi ho líto. Za ten rok dost sešel. Nechci říkat, čím to je, ale nemyslím si, že by mu jeho nový život prospíval. Každopádně, kdyby se mu cokoliv stalo, tak jsem tady vždy pro něj,“ svěřila se Blesk.cz Dáda, která s manželem řešila i jeho fotku na seznamce. „Samozřejmě jsme o tom spolu mluvili. Felix tvrdí, že o tom nic neví. Taky mi přišlo divné, že by byl na seznamce. Ale na druhou stranu, mě už nic nepřekvapí,“ dodala Patrasová.

Vánoce se kvapem blíží a Dáda už má téměř vše hotové. S dcerou Aničkou si rozdělily práce a vše už je hotové. Odpoledne na Štědrý večer bude rodina spolu, pak se každý rozejde za svým. Syn Felix bude s přítelkyní a novorozeným synem, dcera s přítelem, Felix s milenkou a Dáda se svým Italem Vitem. „Vito přiletí o den dřív a věřím, že si Štědrý večer spolu hodně užijeme. Doufám, že po Novém roce najdu čas, abych já letěla za ním,“ míní herečka.

Fotogalerie
21 fotografií