I když Petr Zvěřina není biologickým otcem dcery Anette, tak papírově jejím otcem byl do pondělí 26. ledna. V ten den totiž u soudu proběhlo první stání.

„Petr podepsal papír, kde se vzdal otcovství dcery, takže od teď už je Brzáková po svém biologickém otci. Ještě nás čeká rozvod a jedna kapitola mého života bude uzavřená,“ řekla Blesk.cz Nikola, která má už téměř dva roky novou rodinu. S přítelem Pavlem Brzákem žije na horách, kde společně vychovávají jejich jedenáctiměsíční holčičku.

Bývalá modelka se za Zvěřinu provdala po sedmiletém vztahu v roce 2012. „Vztahu s Petrem a svatby rozhodně nelituji. Bylo to krásné party období. Možná mělo skončit dřív, protože jako matka jsem konečně šťastná a spokojená. Mám milujícího partnera a krásnou holčičku, a to je moje největší vítězství,“ tvrdí Nikola.

Žádost o rozvod je už dávno podaná, ale nejdřív se muselo vyřešit opatrovnictví její dcery. „Když se malá narodila, tak jsme s Petrem normálně vycházeli. Ale pak se něco stalo a úplně jsme spolu přestali komunikovat. Co dělá nebo s kým žije, netuším,“ dodala Zvěřinová, která nechyběla na představení nové zimní kolekce oblečení.

„I když žiju na horách, tak nelyžuji. Ale letos se to naučím, protože můj partner lyžuje skvěle,“ říká kráska.

Fotogalerie
13 fotografií