Muzikant dorazil do perníkářství v Zámecké ulici ve velmi dobré náladě. S Lucií se usadili ke stolu, u kterého byly nenazdobené perníkové chaloupky, a vyčkávali pokynů pořadatelů.

„Barveným cukrem si je můžete nazdobit a poté odnést domů. Recept na perník vám ráda řeknu osobně,“ sdělila šéfka prodejny hvězdným hostům. A pak se všichni, včetně nejdiskutovanějšího mileneckého páru Česka, dali do práce.

„Já jsem namalovala medvídky, kteří se mají rádi,“ pochlubila se po chvíli Gelemová, profesí výtvarnice. „A já zase noty, které značí F. A. S., tedy Felix Antonín Slováček,“ prozradil muzikant.

„A jsme připraveni na Vánoce, viď?“ zamžikala Lucie očima. „No jo, už se to blíží…“ dodal Felix, který byl ke své milence velmi pozorný a každému z hostů ji zdvořile představil.

Dagmar Patrasovou (60) ale fakt, že její manžel stráví svátky s tou, které vůbec nemůže přijít na jméno, nemusí zase až tak trápit. „Já Vánoce budu trávit se svým přítelem v Itálii,“ řekla ve středečním pořadu Paparazzi na TV Barrandov.

S fešným Italem Vitem se zná už osmnáct let, ale až po Felixově zradě to mezi nimi pořádně zajiskřilo. Herečka a zpěvačka tak díky novému partnerovi může myslet na něco jiného než bolestné chvíle, které jí manžel svými zálety nachystal.

Anička zůstane sama

Felix i Dáda se nemusí bát, že by Vánocemi s novými partnery nějak naštvali své děti. Ani Felix jr. (33), ani Anička (21) už totiž nebydlí doma a mají své životy. Zcela jistě ale budou ratolesti Slováčkových rády, když se s mámou a tátou alespoň při jednom vánočním svátku společně setkají.

Fotogalerie
52 fotografií