Exmoderátorka a zpěvačka Emma Smetana už se pomalu ale jistě blíží ke dni D – totiž k porodu svého prvního potomka. Co to bude, už s partnerem Jordanem Hajem ví. Prozradit ale nic nehodlá. Co ji však trápí víc než udržení tajemství ohledně pohlaví miminka, je porod.

„Popravdě, mám z něj strach a vím, že budu potřebovat pocit maximální jistoty a profesionálního týmu kolem sebe. Líbila se mi myšlenka porodu do vody, ale když jsem si o tom něco zjišťovala, zjistila jsem, že bych musela rodit v Neratovicích. Neumím si ale úplně představit, že bych třeba ve dvě ráno sedla do auta a vyrazila tam,“ řekla Emma v rozhovoru pro web Maminka.cz.

Ohledně průběhu porodu má však Emma jasno. „Mám kolem sebe sice pár kamarádek, co jim s Jordanem říkáme ‚batikované‘, které mi vysvětlují, jak má být porod přirozený a nesmí být ničím tlumený. Že si jej mám prožít naplno, protože to utuží můj vztah s dítětem… Ale já si myslím, že vztah s dítětem budu utužovat všemi možnými prostředky až po jeho narození. Mám totiž z porodu velký strach a jediné, co mě opravdu uklidňuje, je jistota v podobě epidurálu a podobných věcí,“ vysvětlila Smetana.

Své první dítě čeká se svým přítelem Jordanem Hajem, se kterým chodí už mnoho let. Pár však ani kvůli miminku neplánuje svatbu. „Myslím, že my dva svatbu nepotřebujeme, protože naše štěstí to už do větších výšin posunout nemůže,“ dodala. 

Fotogalerie
16 fotografií