Felix Slováček byl původně proti chalupě, vytrvalá Dáda Patrasová si ji ale vydupala a dnes si ji nemůže vynachválit. V rozlehlém domě je několik místností, které se zpěvačka a herečka snaží udržovat v původním vzhledu.

V kuchyni je například unikátní takzvaná černá kuchyně, kde se v dávných dobách vařilo nad otevřeným ohněm. Místnost zdobí také památeční list První svaté přijímání původního majitele, jehož rod v chalupě žil po celých 300 let.

Vedle starožitného piana se také skrývá 13. komnata Felixe Slováčka, ve které jsou schovány kořalky. Největší pýchou celé chalupy je stará konírna, která dnes slouží jako vinárna. Patrasová v ní ale uchovala vše původní, například celodřevěné hodiny či mouku z roku 1920.

Fotogalerie: Luxusní skrýš Dády Patrasové: Bazén,…
32 fotografií

Rozměrná zahrada je plná ovocných stromů, nechybí ani venkovní krytý bazén s letním posezením a dřevěnou chaloupkou, ve které si jejich dcera Anna Slováčková hrála jako malá holka. Chalupa Patrasové a Slováčka je zkrátka dokonalým relaxem nejen přes víkend, ale i na delší dovolenou. 

Video
Video se připravuje ...

Patrasová opět šokuje: Podepsala jsem Felixovy papíry, diktovala je Gelemová! TV Barrandov

VŠE O DÁDĚ PATRASOVÉ, FELIXI SLOVÁČKOVI A LUCII GELEMOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!

Fotogalerie
30 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský