Již od počátku září je Mistr v jednom kole. Začalo to účastí v pořadu Všechnopárty Karla Šípa (71). Poté odjel do Berlína, kde se byl podívat na odhalení nové Škody Kodiaq. Nakonec pak zazpíval na narozeninovém koncertu Hany Zagorové (70).

„Dostal jsem příležitost poprvé po mé nemoci zazpívat živě. Musím vám říct, že to tedy bylo něco. Nádherná atmosféra pražské Lucerny a přijetí diváků v sále mě doslova napumpovalo pozitivní energií a výbornou náladou,“ prohlásil zpěvák, který právě teď připravuje svůj první samostatný koncert po nemoci. Tento koncert proběhne 10. října v pražské Malostranské besedě. Jedná se pouze o jednu z mála akci, které si v říjnu naplánoval. Zdá se, že se nezastaví.

„Karel říkal, že když to vše půjde dobře a bude se cítit, klidně by ještě do konce roku udělal samostatnou Lucernu. Strašně ho to tam nadchlo, když zpíval minulý týden Hance Zagorové,“ řekl Aha! zdroj z Gottova okolí. „Nepředbíhejme, pomalu, prosím! Volím zatím klidné tempo, nechci nic uspěchat,“ tvrdí Gott. Podle jeho diáře to tak ale rozhodně nevypadá!

Fotogalerie
45 fotografií