První komplikace přišly už v dětství. Když byl zpěvák v pubertě, jeho rodiče se rozvedli, otec od nich odešel a Richard vyrůstal pouze s matkou Eliškou Müllerovou (†83). Od té doby s otcem Vladislavem Müllerem (†60) neměl vůbec dobrý vztah. Otec mu před smrtí odkázal dokonce chatu v Záhoří, Richard však o ni nestál a nejezdí tam.

Co se týče hudební kariéry, největší slávu Richard prožíval v 90. letech. V té době se mu ovšem začal hroutit osobní život. Manželství s bývalou televizní moderátorkou Soňou Müllerovou (54) začalo pořádně skřípat a rychle se rozpadalo. Pomalu se začaly projevovat první deprese a na bujarých večírcích začal zkoušet drogy.

Když prožíval nejhorší chvíle svého života, objevila se zpěvačka Iva Bittová (58). „Iva se zjevila jako anděl. Pomohla mi v nejtěžším období života,“ říká Müller. Jejich vztah bohužel nevydržel. Kvůli špatnému zdravotnímu stavu musel na nějakou dobu ukončit kariéru.

Přes všechny potíže, které se mu v životě naskytly, se zmátořil a svoji hudební kariéru opět obnovil. V současné době žije s Vandou Wolfovou, která mu v roce 2012 porodila syna Markuse.

Fotogalerie
24 fotografií