Po boku Jaromíra Jágra se objevila řada krásných žen, avšak žádná z nich nedokázala dostat hokejistu k oltáři. Posledního půl roku hokejový veterán chodí s modelkou Veronikou Kopřivovou, v níž, jak sám přiznal, našel tu pravou partnerku.

„Myslím, že jsem našel tu pravou. V životě jsem nešel do vztahu, aniž bych si nemyslel, že to může být moje budoucí manželka či matka mých dětí. Jsem zásadový a v životě bych nebyl s někým jenom z toho důvodu, abych nebyl sám. To já radši budu sám a budu čekat na to nejlepší, co může přijít. Na tyto věci mám trpělivost.“ řekl Jágr pro revue.iDnes.cz a pokračoval: „Kolem sebe vidím, že spousta vztahů je jen proto, že lidi jsou neradi sami. Radši jsou s někým, i když nejsou tolik spokojení. Já s tím nesouhlasím. Nevíš, co můžeš ztratit tím, že jsi s někým, s kým ani nechceš být, nebo nevidíš v tom budoucnost, ale bojíš se samoty.“

Jak se zdá, čekání se slavnému hokejistovi vyplatilo. Po řadě vztahů našel štěstí u modrooké blondýnky, s kterou to očividně myslí opravdu vážně. Nedávno se pro Elle dokonce rozpovídal o svatbě a dětech. „Když budu mít dítě, skončím s hokejem. Nedokážu dvě věci najednou a ani si nemyslím, že by to bylo správné. Jsem maximalista, a když něco dělám, tak to nechci dělat jen jakože. Hokej nedělám jako práci, hraju ho proto, že v něm chci být nejlepší. Když budu mít děti, chci se jim věnovat a mít na ně čas. Ne vidět je jednou za dva týdny. Já se dítěti nebráním, ale bál bych se toho, že kdybych měl děti a zároveň hrál hokej, budu jednu z těch věcí šidit,“ řekl Jaromír.

O děti se prý chce postarat a mít k nim tak blízký a hezký vztah, jako má on sám se svými rodiči. „Beru to tak, že jsem slíznul všechnu smetánku. Já vlastně pro kariéru nemusel nic udělat. Akorát jsem opakoval věci, které mi řekli rodiče, abych dělal. To by asi dokázal každý, ale ten základ tomu dali rodiče, kteří nad těmi věcmi přemýšleli, udělali všechno pro to, abych já měl to nejlepší zázemí, abych měl nějakým způsobem lepší život než oni. To je něco, co bych chtěl být jednou pro svou rodinu. Dokud to tak nebudu mít, nebudu schopný tohle dát, tak si myslím, je lepší rodinu nemít,“ dodal pro revue.iDnes.cz.

 Vše o Jaromíru Jágrovi naleznete: ZDE!

Fotogalerie
66 fotografií