Zprávu o tom, že Vladimír Růžička rozšíří své potomstvo o dalšího člena, přinesl web Expres.cz. „Vladimír Růžička bude opět otcem. Jeho milenka je těhotná. Zatím je to čerstvé, ale už se chlubí kamarádům,“ uvedl prý dobře informovaný zdroj z okolí bývalého hokejisty.

Zatímco mobil známého trenéra vyzváněl bez odezvy, protože měl během dopoledne zřejmě pracovní povinnosti, jeho milá telefon Blesku zvedla. Na otázku, zda jí můžeme gratulovat k těhotenství, se začala smát a po chvilce mlčení řekla: „Nic k tomu nebudu říkat, nezlobte se.“ Informaci nicméně nevyvrátila!

Po trénínku se nám podařilo spojit i s Vladimířem Růžičkou, jeho reakce byla nicméně stejná jako jeho milé. "Já vám k tomu nic říkat nebudu," prohlásil po chvíli a rozloučil se.

Pár spolu začal randit pět měsíců předtím, než Růžičkova vážně nemocná manželka Eva podlehla vážné nemoci. Marie s Vladimírem se potkali v chomutovském baru, kde si padli do noty, a od té doby spolu začali randit. Po Evině smrti se z nich stal oficiální pár, a kvůli ní se Růžička dokonce rozkmotřil se svým synem, kterému nedorazil na svatbu.

Růžička se momentálně zodpovídá u soudu ze zpronevěry. I tam ho jeho mladší přítelkyně poctivě doprovází. Pokud soud shledá Růžičku vinným, hrozí mu v nejhorším případě až 5 let odnětí svobody. 

Fotogalerie
15 fotografií