Už pár týdnů se od rodiny Brzobohatých dozvídáme jednu novinku za druhou. Jednou z nich byla také zpráva o tajné svatbě Taťány Kuchařové a Ondřeje B. Gregora, kteří tím stvrdí svůj tříletý vztah.

Ve středu navečer se svatebčané i s ženichem a nevěstou sešli u Strahovského kláštera. Nevěstu a ženicha tam přivezla luxusní limuzína BMW 750L, která je jako dělaná pro celebrity toho největšího kalibru. Zatímco se svatebčané scházeli před vchodem, Táňa s Ondřejem na sebe dobrých 20 minut nechali čekat a seděli v autě.

Mezi prvními hosty byla Rola Brzobohatá, sestra Ondřeje, a také Tánina rodina – rodiče a její dvě sestry. Dorazil také režisér Jiří Strach, který se s nevěstou přivítal polibkem a s ženichem se přátelsky objímal.

Generální zkouška obřadu trvala zhruba něco přes hodinu. Církevní obřad je zkrátka lepší si nazkoušet, aby se ve velký den nestala nějaká chyba. Ondřejova sestra Rola odešla během zkoušky, Táňa se svojí rodinou a budoucím manželem Ondřejem se poté odebrali na jídlo do blízké restaurace pořádně se před velkým dnem posilnit.

VŠE O ONDŘEJI BRZOBOHATÉM (GREGOROVI) NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

VŠE O TAŤÁNĚ KUCHAŘOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
32 fotografií