Michal Hrdlička je milujícím otcem, který by pro svou dceru udělal kdeco a čas strávený s ní ho těší. „S Lindičkou jsme si užili například Den dětí. Teď pro ni chystám narozeninovou oslavu, protože 25. června má dva roky,“ řekl Hrdlička a svěřil se, že mu Marta Jandová poradila, co malé Lindě pořídit. „Marta mi říkala, že její tříletá dcera Maruška miluje knížky o anatomii. To beru jako dobrý tip na dárek.“

Pořádání narozenin je zkrátka pro Hrdličku skvělá zábava a pevně věří, že si to jeho dcerka pořádně užije. Navíc moderátor také přiznal, jak se mu změnil narozením dcery život. „Najednou si uvědomíte, že do té doby člověk řešil kraviny. Dítě je radost, ale stejně velká starost, která jde ruku v ruce se strachem. Jediné štěstí mám v tom, že dcera je opatrná po mně a nehrne se střemhlav do nebezpečí,“ řekl iDNES.cz moderátor.

„Na druhou stranu se říká: malé děti, malé starosti, velké děti, velké starosti. Já osobně se už třesu hrůzou, až jí bude šestnáct nebo osmnáct a začnou přicházet věci, které k tomuto věku patří,“ dodal Hrdlička. Pro Lindiny potencionální nápadníky bude statný sporťák zřejmě tvrdým oříškem.

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
10 fotografií