Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Z lásky zbyly jen vrásky: Jak se Kostková s Kracíkem dostali až k rozvodu?!

/
  • Tereza Kostková a Petr Kracik už nejsou spolu. Jak probíhal jejich vztah?
    8. března 2016 ● 12:23

    Pro něj šlo už o třetí manželství, ona se vdávala poprvé. Jako všichni novomanželé doufali, že spolu zůstanou už napořád. Jenže po devíti letech manželství se cesty herečky Terezy Kostkové (39) a režiséra Petra Kracika (57) rozdělily. Připomeňte si s námi teď nejdůležitější vrcholy a pády jejich vztahu.

  • 1.

    1994

    Petr Kracik se do Terezy poprvé zamiloval, když jí bylo 18 let. Hluboko se mu vryla do srdce i paměti. To ještě netušil, že si ji vezme za ženu a budou mít syna.

    Manželé Tereza Kostková a Petr Kracik
    Autor: Herminapress.cz

  • 2.

    prosinec 2006

    Svatba v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí v pražských Holešovicích. I když se Petr Kracik ženil potřetí, v kostele to byl jeho první obřad. Terezka už čekala syna Toníka (8). K oltáři ji vedl otec, herec Petr Kostka (77).

    843981:full:true:true

  • 3.

    červen 2007

    Tereza Kostková se ocitla na porodním sále pouhých několik hodin poté, co rodila v roli v seriálu Pojišťovna štěstí coby Andrea Krausová. Manžel ji vyfotil krátce před porodem s její maminkou, herečkou Carmen Mayerovou (71). 21. června 2007 se Tereze v porodnici u Apolináře narodil syn Antonín.

    Petr Kracik vyfotil Terezu Kostkovou krátce před porodem s její maminkou, herečkou Carmen Mayerovou (71).
    Autor: Foto: M. Hykl, K. Kopáč

  • 4.

    červen 2013

    Petr Kracik se odstěhoval, manželé žili kvůli krizi odděleně. Carmen Mayerová prozradila, že se její dcera a zeť dohodli na rozluce. Prý v tom není nikdo třetí.

    Červen 2013 - Kracik s báglem nakráčel k jedné z novostaveb v Hloubětíně, kde rozhodně nebydlí Tereza...
    Autor: Blesk – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan a archiv

  • 5.

    únor 2014

    Manželé se nečekaně opět objevili bok po boku, a to na premiéře divadelní komedie Úhlavní přátelé. Oznámili, že krize je zažehnaná a že jsou znovu spolu.

    5. 4. 2014 Jako pár přišli i na TýTý. Syna Toníka hlídala babička Carmen Mayerová.
    Autor: Marek Pátek, Dan Černovský, Roman Souček

  • 6.

    listopad 2015

    V rozhovoru pro Blesk Petr Kracik mimo jiné promluvil i o odloučení s Terezou. „Soužití může nabourat řada věcí, které nemají ráz nevěry, ale mohou vztahy tak zacuchat, že je rozvod málem na spadnutí," nechal se slyšet a dodal: „Ale co je komu do toho. Mohu jen říci, že Terezu jako manželku i bytost mám po těch událostech ještě víc rád.“ Znělo to, že doma jsou všechny problémy zažehnány. Teď se ale zdá, že bylo v té době už všechno úplně jinak. 

    Celá rodina pohromadě.
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    březen 2016

    Video
    Video se připravuje ...

    Rozvádějící se Tereza Kostková: Jsou věci, které se nemusejí držet pořád! Když je cesta na konci... Petr Macek, Petr Soukup,Jan Brunclík, Markéta Reinischová

    „Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného statu quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ odtajnila Kostková informace o rozpadu svého devítiletého manželství s Petrem. Prozradila také, že na konci roku toto rozhodnutí stvrdili i oficiálně. Zřejmě se tedy manželé rozvedli už v době, kdy měla Tereza zrovna plné ruce práce s moderováním StarDance.

    StarDance moderovali Tereza Kostková s Markem Ebenem
    Autor: archiv Blesk

    Fotogalerie
    23 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

dzambulka007: Až po Kracíka bylo o této údajně úspěšné kobylí hlavě slyšet jenom díky rodičům a ani tak se nechytala. Kostková boom začal skutečně až s rejžou a ne že by někde projevila údajný talent, ale aférky a pracovní nabídky.

(11. 03. 2016 21:40)

bludickaaa: Ona žádné zviditelňování na úkor obšourného režížéra nepotřebovala.... To spíš o něm pomalu nikdo neví, kdo je. Paní Kostková je úspěšná žena, a skvěle moderovala S.d., je i dobrá herečka, není pochyb. Nemá zapotřebí se zviditelňovat. Bohužel s tím musela počítat, jak to dopadne. Štěstí postavené na neštěstí druhých nikdy nemůže vydržet. S chlapem,co pálí mosty děti-neděti... se ani nic jiného čekat nedalo.

(08. 03. 2016 13:14)

perla99:  Tomu snad nevěřila, že se starým obšourníkem zůstane navěky ! Ale tak účel splněn, zviditelnila se víc než dost.

(08. 03. 2016 12:44)

cukrenka: Rozvedenáých je snad mraky.....

(08. 03. 2016 12:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy