Marek Dědík se vášnivě líbal s urostlým mužem v dobře padnoucím obleku hned vedle podniku, ve kterém účastnicí StarDance slavili konec sedmé řady téhle populární soutěže. A pánové se k sobě opravdu měli, což dokládají i fotografie. Nešlo jen o polibek, Dědík svými prsty masíroval také hýždě svého partnera.

Blesk pochopitelně kontaktoval hlavního aktéra téhle lehce erotické noční show, aby se k snímkům vyjádřil a třeba tak do všeho vnesl alespoň trochu jasno. A tanečník opravdu odpověděl. „Byla to sehraná scénka pro kamarády, kteří stáli opodál. Byla to sázka. Oslavovali jsme skvělý finále!“ napsal v SMS zprávě. To zní jako docela rozumné vysvětlení, co říkáte? Jenže tu něco nehraje.

Pomineme-li to, že podle svědků nikdo opodál nepostával, jde zejména o to, že tahle „scénka“, jak vše nazval Dědík, byla ve skutečnosti o více dějstvích. Ono totiž nešlo o jednu líbačku, ale hned o minimálně dvě. Ke druhé došlo dál od restaurace, ve vchodu do výtahu, který je ukrytý pohledům z ulice. Že by si pánové svou scénku pro kámoše nejdřív zkoušeli nanečisto? Prostě něco jako generálka ve StarDance? Těžko říct. Proč se oba pánové navíc po ulici vodili za ručičku a proč Dědíkův partner svého parťáka při vstupu do restaurace drží za zadek?

Marka jsme pochopitelně konfrontovali i s tím, že existují i další snímky intimností s „pánem v modrém“, a ptali se, zda to také souvisí s danou sázkou. Už ale neodpověděl…

A z trochu jiného soudku – Marek Dědík měl v jednom velkou pravdu. StarDance měla opravdu skvělé finále, vždyť vyhlášení výsledků sledovaly bezmála dva miliony lidí, přestože bylo půl jedenácté večer. To je pro ČT opravdu skvělý výsledek.

Fotogalerie
13 fotografií