Jenže už po vyřazení Leoše Mareše, který byl dalším z favoritů, se ukázalo, že v téhle soutěži záleží i na něčem jiném, než je pohybové nadání, smysl pro rytmus a našlapování přes špičku. A toho si je teď Jitka Schneiderová, kterou krátce před finále sesadili sázkaři z role favoritky, moc dobře vědoma.

Jitka říká, že vůbec nemá pocit, že být favoritem je k něčemu dobré. „Ten pořad je totiž ve velké míře o sympatičnosti a popularitě,“ myslí si Schneiderová, která by ale nejspíš podle toho měřítka měla být přece jen favoritkou, protože Marie Doležalová její popularity zatím nedosahuje a Lukáš Pavlásek je ve finále taneční soutěže světovým unikátem a důkazem, že Češi mají smysl pro svérázný humor.

Co si o trochu nečekaném soupeři vlastně Jitka myslí? „Lukáš je velký introvert. Občas s námi zažertuje, ale jinak je zalezlý v šatně nebo kouká do mobilu,“ říká herečka, která nicméně dodává, že ho všichni mají rádi. „Pravidla dovolují mít tam takové specifikum, jako je Lukáš, takže co. Národ to chce, tak ho tam má. Tomu se říká demokracie,“ řekla Aha! Schneiderová, která se šikovně vyhnula otázce, kolik za StarDance dostávají peněz. „Tak nejezdíme zadarmo…“ špitla.

Fotogalerie
12 fotografií