Mariem Mhadhbi a Karel Janeček se poprvé setkali v Paříži na konferenci. Českému milovníkovi žen, který se blýskl i poněkud svérázným vztahem s nejkrásnější českou lékárnicí Janou Doleželevou, se prý tehdy podlomila z krásy Mariem kolena.

Chodili spolu jen půl roku a už byla svatba. Otec nevěsty byl prý ale zásadně proti, pro svou dceru plánoval jinou budoucnost. Především chtěl, aby si Mariem vzala muslima, a ne někoho z dalekého Česka. A zřejmě ho moc neobměkčilo ani to, že Janeček, ač nemuslim, už dříve přiznal, že holduje mnohoženství. Nakonec však tatínek do Česka na svatbu přijel, a prý se mu tady dokonce i líbilo.

Janeček prý své ženě při jejich seznámení neřekl, že je zadaný a má dlouholetou přítelkyni Markétu (což zapomněl říct i Janě Doleželové), přiznal ale, že už má dvě děti. Pak to ale prasklo a Mariem s nadsázkou prohlásila, že ho chtěla shodit do řeky. Nakonec ho nicméně vzala na milost a s „jeho“ Markétou má prý přátelský vztah. To se o Janě Doleželové říct nedá. Ta také na rozdíl od Markéty na svatbě svého bývalého přítele chyběla.

Fotogalerie
12 fotografií