V prvé řadě kvůli rozpadu jejich vztahu si Lucie Borhyová opět neoblékne vytoužené svatební šaty. A to už je vytahovala ze skříně několikrát. První plány přišly už v létě 2013. Pak ale Lucie otěhotněla. „Termín svatby jsme už měli naplánovaný, ale kvůli miminku jsme ho posunuli, budeme se brát dřív,“ prozradila iDNES.cz v prosinci 2013 Borhyová.

Nakonec se svatba neuskutečnila ani před porodem jejich dcery Lindy. „Původně jsme to chtěli zvládnout do narození miminka, ale pak jsme si řekli, že je vlastně jedno, jestli to bude teď, anebo až po porodu. Tak uvidíme,“ svěřila se později.

Ani po porodu ale nenašli vhodný termín, a tak svatbu opět odložili. „Počkáme, až trošku vyroste, až bude moci splnit povinnosti družičky. Svatba bude za rok,“ sliboval Hrdlička v červenci 2014. Jeho slova Lucie o tři měsíce později potvrdila. Plánovali si veselku ve Španělsku. 

Naposledy se Hrdlička nechal slyšet před třemi týdny. „Ano, svatbu plánujeme, ale nic bližšího vám k tomu říkat nebudu, nezlobte se...,“ řekl Hrdlička Blesku. Místo svatby si ale nakonec sbalil kufry a odstěhoval se.

Další dítě

Borhyová má každé dítě s jiným partnerem, ale s Hrdličkou se chtěla usadit a pokračovat v rozšíření klanu. „Přála bych si hodně dětí. Jen kdyby tam nebylo to období těhotenství, kdy jste devět měsíců omezena a není vám dobře,“ přiznala moderátorka v časopisu Maminka krátce po narození Lindy v listopadu 2014. Vypadá to, že k její smůle by se mohla dočkat dalšího potomka opět s jiným partnerem.

Fotogalerie
10 fotografií